Stressad

Varför känns det ibland som att man inte har någon tid över utan att man varje dag har något inplanerat ? Jag har ju inte det men eftersom man faktiskt har mycket o göra så känns det så. Gillar det inte alls och man blir lätt trött i huvudet, o lite sne ;)

Vad har hänt sen sist ? Jag kommer inte riktigt ihåg när jag skrev det sista inlägget men det var väl alldeles för länge sen iallafall hehe :) Jag tror att detta inlägg inte kommer vara så mycket text utan mest bilder :) Man säger ju att bilder säger mer än 1000 ord... isåfall lär de bli ett sjuhelvete inlägg haha.

Strax efter det förra inlägget hade vi lite BBQ på gitarrvägen med vännerna, mycket trevligt och en sån spontan grej som jag personligen tycker borde göras lite oftare vid tillfälle. Drack pilsner, ja mycket pilsner o nån grogg sen var man rätt bra i gasen. Det kändes så dagen efter iallafall hehe. Lite bilder här från kvällen.

image44
Lite BBQ, Kalle, Danne o Holst

image45
De ska lära sig i tid !! Ja, gör som Pappa nu :)

image46
Kött e gott, vin e gott o potatissallad e gott :D

Bävern har gått och blivit duktig, men det är inte så svårt nu med det relativt schyssta vädret vi har. Är ute o springer x-antal gånger i veckan nu när jag inte riktigt får tillfälle att spela innebandy med jobb eller squash med Kalle (de har stängt hallarna till hösten :( ) och det är bannemej bra gjort om jag får säga det själv, för springa är inte direkt det roligaste i livet, men det går :).

Äntligen, ja fan antligen fick jag tummarna ur röven med lite hjälp av Jeanette och gick o köpte mig en sprillans ny gitarr. Har varit många vänder på musikbörsen på nätet och till sist föll jag för en IBANEZ för 4500 spänn.. jälligt schysst gitarr för det priset om jag får säga det själv. Helt plötsligt blev det förbannat jäkla kul att spela på elguran igen, har mest suttit med den ackustiska. Ja riffen flyger ur en så grannarna får passa sig och pensionerernas löständer flyger ner i strupen på ålderdomshemmet här rakt över. En liten bild på en fokuserad Bäver, med gitarr :)

image47
Me like denna gura :D

image48
Guitar-Vishnu 1

image49
Guitar-Vishnu 2

Lilla Elias fyllde hela 3 år och det firades på ett vuxet vis. Började med lite presenter, Elias kom springandes när jag, jeanette o micke kom och hoppades på paket. Vi sa att det är Kalle o Monika som har dem och inte vi så han får vänta... den lille krabbaten sprang direkt till Mamma och började gråta haha, så söt han e... lite tröst och en Kalle med våra paket så blev allt bra :) Han fick en skejtar outfit och en minibräda... Watch out Tony Hawk. Dagen blev kväll, saft till grogg, äppel juice till öl och Kaffe till..... Kaffegök. Mycket trevlig kväll som slutade på Etage och Bävern kom inte hem förän kl 06.00 på morgonen, det var inte igår och jag känner att åldern börjar ta ut sin rätt.. men fasen va kul de va :D.

image50
Mamma, Pappa, Barn

image51
Kalle & Elias leker med Elias present



image53
Ryssen ville också leka lite :)


image52
Ser det ut som vi har fest eller ?




Så mycket mer händer inte just nu, dagarna flyter på och det är väl som det e... kommer ta låååång tid att vänja sig, om man någonsin gör det. E ett jäkla helvete ibland när tankarna gör sig påminda ! Usch !

Med detta säger jag: Bäverklapp -> peace out !

Dagens omgjorda klassiker: Green Day - Working Class Hero

image55
Jeanette gillar Wii :D

image56
Eller var det bara ett plagiat ??

Jag kom, jag skrev, jag publicerade och världen gapade !

Hej och hopp !

Detta är bävern som talar kl halv fyra på en fredag eftermiddag. Ölen är på kylning och det planeras lite grillning :)
Vad kommer jag skriva om denna gång kan ni ju undra. Kan ju börja med en sak, ärtan hade på sin blogg dedikerat en uppdatering till att det var 2 år sen hon kom hem från resan (Australien, Nya Zeeland etc) och det har ju inte jag gjort !! Jag kom hem den 20 april 2005, alltså lite mer än 2 år sen och det går fortfarande inte en dag utan att jag tänker tillbaka på den tiden där nere. Hade det inte varit för den tiden hade det inte funnit någon Bäver, bara en helt vanlig Mattias utan sex appeal hahaha.
Har fortfarande kontakt med en del man träffade där nere men framförallt med Nina och Sofia som man har träffat med jämna mellanrum. Tiden flyger och snart sitter man på ålderdomshemmet, tur att det är nära härifrån, bara rakt över gården haha. Men inom kort blir det väl nån fest där många "aussies" kan dyka upp och då jäklar ska jag riva av "Party party".

image29
Utanför Cape Byron Lodge i Byron Bay

image30
Cairns

image31
Lake McKanzie på Frasier Island, SÖTVATTEN

image32
Thailand

image33
Nya Zeeland

Sist jag skrev hade jag begravningen framför mig, nu är den över och det var en mycket fin begravning. Riktigt jobbigt men skönt att få säga förväl på ett sätt som om hon själv hade planerat begravningen. Hon var väldigt enkel och det skulle aldrig vara några krusseduller utan enkelt. Helenas pappa är präst och höll i begravningen. Han gjorde det så bra, och Helenas systers man Stephan (vet inte hur det stavas men uttalas Steffaan) var kantor och spelade riktigt fint. Det var fina tal och de berörde !! Det jobbiga nu är att chocken börjar lägga sig och att saknaden tar över. Men det blir en prövning som man måste klara även om det känns mycket ibland.
I stort sett hela släkten hade kommit, hennes barndomsvänner, jobbkamrater, grannar och många fler. Det är egentligen helt sjukt att man träffas alla under dessa omständigheter även om det är trevligt på sitt sätt. Väldigt kluven känsla ! Men nu går livet vidare !

image34
En del av blommorna, den stora buketten är från Pappa och hjärtat från barnen med resp.

image35
Jag o Jeanette

image36
Vackra blommor !!!!!!!!

image37
Fikade lite på lördagen efter begravningen hemma hos Johan och Helena.


Man har ju spenderat en del tid med familj, vi har varit mycket hemma hos Johan och Helena allihop och umgåtts i deras nya hus. Nu när jag har det i huvudet, när jag skriver vi menar jag mig själv och Jeanette för den som inte visste ;)
Dessa dagar och kvällar har varit behövliga och det är skönt att alla kunna prata, både om situationen och alldagliga saker.

Annars har det varit rätt lugnt, umgåtts med vänner, jobbat och druckit kaffe. Sen har man pajat en Squash racket också ! Så nu e jag inne på mitt 4:e.... får sluta upp med det där. E så fattig nu att jag räknar dagarna till löning !!

På Kristihimmel åkte vi tillsammans med Kalle o Monica till Ystad. Vi var där hela dagen och det var mega härligt... den dagen kommer också av en viss anledning betyda extra mycket hihihihi :)
Vi var på Mariagatan där Wallander bor i filmerna, värsta turister som stod och glodde på ett, egenligen helt vanligt, hus haha.
Vi åkte vidare till Kåsebera som tydligen e känt för ett gäng stenar i en oval ring från... för i tiden..
historien bakom dem må vara intressant men att folk står o fotar vanliga stenar förstår jag inte riktigt, då kunde de tagit kort på utsikten på havet där istället, NAAAAAAAJS !!
De är kända för sin fiskhandel och rökeri där också så jag och Kalle köpte rökt makrill och mumsade på till tjejerna stora förtjusning hahaha ! Luktar ju så underbart om fingrarna sen.... nästan som......................
Trots det medelmåttiga vädret var dagen skitbra och vad avslutar man inte en sån dag med om inte med en pizza ! Men det var en god pizza så det räknas som resturang mat hihi.

image38
Mariagatan, här bor Wallander, spännande va :)

image39
Hittade mitt framtida hem :)

image40
En fin bild på mig och Jeanette

image41
Vi gillar fisk !

En annan dag var vi ute och åkte inlines för första gången. Vi åkte ute på Bo01 och ribban i Malmö, så jäkla härligt och så fort det blir fint väder igen så ska vi ut och rulla igen. Jeanette kunde inte hänga med den dan vilket jag inte alls tyckte om, men nu har hon lånat ett par inlines så vi får ge oss ut en dag hehe.

image42
Fotograf på hjul, den här tog jag i farten !

image43
Vi kanske borde bli ett modellpar !

Jag har nu varje gång lovat att jag ska skärpa mig med uppdateringarna men det blir ju aldrig av. Så nu skiter jag i att skriva det för att se om det blir någon motsatt effekt haha.

Vi hörs nästa gång !

Beaver out

Härlig pop-punk: Plus 44 - When Your Heart Stops Beating







Värme = Ölbunkring !

Hoowdy !!

Nu e det fredag och återigen e jag sen med uppdateringen av denna blogg. Jag, Bävern, e väldigt dålig på de... jag har liksom aldrig tid eller ork. Men nu jävlar ! Jag kommer inte ihåg precis allt som skett men en liten sammanfattning kan ja nog få ihop !

Jag kan börja med en hälsning till en speciell vän som också går igenom en svår period nu !! Dörren står öppen så det är bara att komma in :)
Det har varit väldigt rörigt i huvudet och jag har mått konstigt, har blivit för mycket förändringar i livet och jag gillar inte det, förändringar, iallafall inte till det sämre :(

Nu när det är så härligt väder känner man hur ölsuget kör igång och även detta enorma behov av grillning :) Vi var över till Tyskland i lördags (21:a) och stillade vår hunger. Vi hyrde en minibuss och åkte över 6 st grabbar, en litet äventyr kan man ju säga. Det var jag, Kalle, Micke, Robban (Monikas bror) och hans två kompisar Niklas och Kenny. Hade inte träffat dessa tre tidigare men de var skitschyssta och trevliga.
Det är egentligen hemskt att se, galna svenskar med en enorm kundvagn som fylls långt över kanterna med öl,vin och sprit. Vi körde en liten taktik, först gick vi in och hamstrade Öl, betalade och sen gick vi in igen för att bunkra lite av den dyrare varan, sprit. Det blev en tredje gång när vi fick nys om att de sålde ut Pripps 7,2 % för ca 25 spänn flaket (vi räknade på det sen), smakar skit men för priset 1,14 kr burken e det jääävligt gott.... se jag är helsvensk hahaha.

image20
Vi bunkrade upp lite hihihihi

image21
Skämt åsido, skämt åsido...... det blev bara såhär mycket. Kenny inspekterar.

Sen åkte vi hem i 240 km/h men trots det kom vi inte hem förän vid 10 på kvällen (skulle lämna av alla och deras last samt lämna minibussen). Vi skulle på en liten fest och Bävern optimist lovade först 20.00, sen 20.30, sen 21,00, sen 21.45 och till sist 22.00.. Grillen var fortfarande på för vår skull och det gillade vi :) Provade på några av de nyinköpte 7,2:orna och de va fantamej bra drag i dom hehe.

Nina och Tommy var och hälsade på en sväng förra Fredagen, får säga grattis än en gång till 25 års gubben haha. Hoppas fallskärmshoppet inte skrämde livet ur dig :) Det är alltid lika kul att träffa er och snacka skit :)

Nu i helgen som var hade vi kickoff med jobb. Var i Västerås ett dygn och det är inte dåligt vad de kan trycka in på den tiden. Jag gick upp 04.00 på lördag morgon och skulle checka in 1.30 timme innan planet gick 6.45 (allt för att planet var Chartrat av Atea, mitt jobb). Jag var så trött att jag inte visste vad jag skulle göra, jag e alldeles för lång för de där flygplansstolarna i mindre plan, kunde inte luta tillbaka huvudet. Som tur var var resan bara på en timme så vi var framme på Arus Congress Hall i Västerås redan kl 9.00. Men dagen skulle inte dra igång förän 11. Så det blev 2 timmars mingel då folk från Atea i hela sverige började droppa in och de hade lite Tv-spel och blackjack man kunde roa sig med emellanåt. Totalt var vi ca 800 pers. Sen bestod dan av en hel del föreläsningar, bla av Ulf Karlsson som är f.d förbundskapten för friidrottslandslaget, mycket inspirerande. Vi fick reda på att Atea nu är officiel sponsor för friidrottslandslaget. Jättekul att företaget syns utåt, inte bara inom branschen. Sen var det lite övningar och på kvällen blev det fest. Atea hade kostat på sig en del på kalaset så det konsumerades en del.... GRATIS. Sen drog vi ut på Blue Moon Bar (vi var lite rädda för att namnet låg farligt nära Blue Oyster Bar) och fyfasen vad folk där var, men kul. Sen hem till hotellet vid 3 för att sedan gå upp 7 och duscha, bussen gick till flygplatsen 8.45, en jäkla tid !! Var hemma redan vid ett. Jag var så jäääääääääkla trött, slog skallen i kudden och sov 2 timmar haha.

image22
Det fanns band o allt på festen, Sara Lövgren sjöng en bunte rocklåtar.. skitbra !

Dagen efter var det valborg. Man var lagom sliten sen det sk. Landslagslägret som Atea kallade Kickoffen men det gick ändå. Vi var i S. Sandby och grillade med Kalle, Monica, Ryssen, Jessica o Micke. Vi drack "lite" av den nyinköpte ölen och drog sen tuill Björka Loge... och kom inte nu med era fördomar haha ;) Det är faktiskt kul där och det är faktiskt för ALLA åldrar, från 18 :)

image23
Jessica, Ryssen o Micke på valborg.... Potatissallad o korv... Grillstandard :D

image24
Jag o Kalle e laddade ;)

image25
Bävern: Jag vill Jessica: Ne jag vill Bävern: Amen jag vil Jessica: Det är min tur Ryssen: *Suck*

image27
Bävern: Då leker jag väl själv då
(kolla in de schyssta strumporna)

image28
Monika sjunger... Micke vinklar öronsnäckan bort -> Låter det bra ??

På Valborgsdagen var jag och Pappa och la blommor på mammas grav där hon ska ligga, finns ett kors med hennes namn. Var lite jobbigt där på dagen.
Hela veckan har varit väldigt jobbigt känslomässigt nu när begravningen närmat sig.

Nu idag är det begravning. Usch, jag ser inte fram emot själva cermonin för jag vet inte riktigt hur jag kommer reagera och det är det jag är orolig för. Det kommer bli jobbigt det vet jag men jag vet inte hur jag kommer tänka precis den stunden, om det blir att man håller tillbaka eller släpper ut. Men efter det kan man gå vidare på riktigt... fast det är bara och inse att det kommer komma en hel del jobbiga stunder. Det kommer gå bra :) Många har anlänt och man ser hur omtyckt hon faktiskt var. Nu startar ett nytt liv som man helst undvikit men som man får leva med och göra det bästa utav.

Jag tackar för tusende gången för allt stöd. Även om jag inte kanske e den som visar så behövs det och det känns så bra att alla finns där. TACK !

Dagens låt: Sara Brightman - Time To Say Goodbye




RSS 2.0