Värme = Ölbunkring !

Hoowdy !!

Nu e det fredag och återigen e jag sen med uppdateringen av denna blogg. Jag, Bävern, e väldigt dålig på de... jag har liksom aldrig tid eller ork. Men nu jävlar ! Jag kommer inte ihåg precis allt som skett men en liten sammanfattning kan ja nog få ihop !

Jag kan börja med en hälsning till en speciell vän som också går igenom en svår period nu !! Dörren står öppen så det är bara att komma in :)
Det har varit väldigt rörigt i huvudet och jag har mått konstigt, har blivit för mycket förändringar i livet och jag gillar inte det, förändringar, iallafall inte till det sämre :(

Nu när det är så härligt väder känner man hur ölsuget kör igång och även detta enorma behov av grillning :) Vi var över till Tyskland i lördags (21:a) och stillade vår hunger. Vi hyrde en minibuss och åkte över 6 st grabbar, en litet äventyr kan man ju säga. Det var jag, Kalle, Micke, Robban (Monikas bror) och hans två kompisar Niklas och Kenny. Hade inte träffat dessa tre tidigare men de var skitschyssta och trevliga.
Det är egentligen hemskt att se, galna svenskar med en enorm kundvagn som fylls långt över kanterna med öl,vin och sprit. Vi körde en liten taktik, först gick vi in och hamstrade Öl, betalade och sen gick vi in igen för att bunkra lite av den dyrare varan, sprit. Det blev en tredje gång när vi fick nys om att de sålde ut Pripps 7,2 % för ca 25 spänn flaket (vi räknade på det sen), smakar skit men för priset 1,14 kr burken e det jääävligt gott.... se jag är helsvensk hahaha.

image20
Vi bunkrade upp lite hihihihi

image21
Skämt åsido, skämt åsido...... det blev bara såhär mycket. Kenny inspekterar.

Sen åkte vi hem i 240 km/h men trots det kom vi inte hem förän vid 10 på kvällen (skulle lämna av alla och deras last samt lämna minibussen). Vi skulle på en liten fest och Bävern optimist lovade först 20.00, sen 20.30, sen 21,00, sen 21.45 och till sist 22.00.. Grillen var fortfarande på för vår skull och det gillade vi :) Provade på några av de nyinköpte 7,2:orna och de va fantamej bra drag i dom hehe.

Nina och Tommy var och hälsade på en sväng förra Fredagen, får säga grattis än en gång till 25 års gubben haha. Hoppas fallskärmshoppet inte skrämde livet ur dig :) Det är alltid lika kul att träffa er och snacka skit :)

Nu i helgen som var hade vi kickoff med jobb. Var i Västerås ett dygn och det är inte dåligt vad de kan trycka in på den tiden. Jag gick upp 04.00 på lördag morgon och skulle checka in 1.30 timme innan planet gick 6.45 (allt för att planet var Chartrat av Atea, mitt jobb). Jag var så trött att jag inte visste vad jag skulle göra, jag e alldeles för lång för de där flygplansstolarna i mindre plan, kunde inte luta tillbaka huvudet. Som tur var var resan bara på en timme så vi var framme på Arus Congress Hall i Västerås redan kl 9.00. Men dagen skulle inte dra igång förän 11. Så det blev 2 timmars mingel då folk från Atea i hela sverige började droppa in och de hade lite Tv-spel och blackjack man kunde roa sig med emellanåt. Totalt var vi ca 800 pers. Sen bestod dan av en hel del föreläsningar, bla av Ulf Karlsson som är f.d förbundskapten för friidrottslandslaget, mycket inspirerande. Vi fick reda på att Atea nu är officiel sponsor för friidrottslandslaget. Jättekul att företaget syns utåt, inte bara inom branschen. Sen var det lite övningar och på kvällen blev det fest. Atea hade kostat på sig en del på kalaset så det konsumerades en del.... GRATIS. Sen drog vi ut på Blue Moon Bar (vi var lite rädda för att namnet låg farligt nära Blue Oyster Bar) och fyfasen vad folk där var, men kul. Sen hem till hotellet vid 3 för att sedan gå upp 7 och duscha, bussen gick till flygplatsen 8.45, en jäkla tid !! Var hemma redan vid ett. Jag var så jäääääääääkla trött, slog skallen i kudden och sov 2 timmar haha.

image22
Det fanns band o allt på festen, Sara Lövgren sjöng en bunte rocklåtar.. skitbra !

Dagen efter var det valborg. Man var lagom sliten sen det sk. Landslagslägret som Atea kallade Kickoffen men det gick ändå. Vi var i S. Sandby och grillade med Kalle, Monica, Ryssen, Jessica o Micke. Vi drack "lite" av den nyinköpte ölen och drog sen tuill Björka Loge... och kom inte nu med era fördomar haha ;) Det är faktiskt kul där och det är faktiskt för ALLA åldrar, från 18 :)

image23
Jessica, Ryssen o Micke på valborg.... Potatissallad o korv... Grillstandard :D

image24
Jag o Kalle e laddade ;)

image25
Bävern: Jag vill Jessica: Ne jag vill Bävern: Amen jag vil Jessica: Det är min tur Ryssen: *Suck*

image27
Bävern: Då leker jag väl själv då
(kolla in de schyssta strumporna)

image28
Monika sjunger... Micke vinklar öronsnäckan bort -> Låter det bra ??

På Valborgsdagen var jag och Pappa och la blommor på mammas grav där hon ska ligga, finns ett kors med hennes namn. Var lite jobbigt där på dagen.
Hela veckan har varit väldigt jobbigt känslomässigt nu när begravningen närmat sig.

Nu idag är det begravning. Usch, jag ser inte fram emot själva cermonin för jag vet inte riktigt hur jag kommer reagera och det är det jag är orolig för. Det kommer bli jobbigt det vet jag men jag vet inte hur jag kommer tänka precis den stunden, om det blir att man håller tillbaka eller släpper ut. Men efter det kan man gå vidare på riktigt... fast det är bara och inse att det kommer komma en hel del jobbiga stunder. Det kommer gå bra :) Många har anlänt och man ser hur omtyckt hon faktiskt var. Nu startar ett nytt liv som man helst undvikit men som man får leva med och göra det bästa utav.

Jag tackar för tusende gången för allt stöd. Även om jag inte kanske e den som visar så behövs det och det känns så bra att alla finns där. TACK !

Dagens låt: Sara Brightman - Time To Say Goodbye




Kommentarer
Postat av: Sulan

Hoppas att allt gick bra igår. Jag tänkte på er hela dagen !!

(ps. Tompa överlevde hoppet, fast han höll på att skita på sig, hehe, ja har precis tittat på vår fallskärms film täääänk om vi kunde få göra en sånn resa igen, "the flying beeeaver")

Tuuuusen kramar Suliz

2007-05-05 @ 12:10:55
URL: http://mobilblogg.nu/ninzan
Postat av: Sofia

Vi saknade er i helgen! Snackade lite minnen och jag är så sugen på att dra iväg på ngn form av resa igen! Mkt snart måste vi alla ses igen! Midsommar i Halmstad???? Jag tycker vi kör på det! Bokat och klart! Jag är ledig, och det verkar de flesta att vara.

Tänker på er där nere. Och jag blir glad att läsa om allt stöd jag vet att ni har. Det behövs. Du har ett stöd här i Öret med, det vet du!

Många kramar

2007-05-07 @ 00:13:57
URL: http://surfinbird.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0