It's about to begin

Denna gång orkar jag inte rabbla upp allt som skett sen sen sist utan dyker något upp i mitt huvud under skrivande stund så tar jag upp det 
Men jag måste börja med att lägga in en länk till en lite nyhet som Bävern är delaktig i:

www.myspace.com/borderlinesaints

Ni får gärna lämna kommentarer antingen på sidan eller direkt här. Är riktigt kul att vara med i det här och jag kan nämna att vi söker en medlem till !

Vad mer, jo vi har varit i Jönköping och det är fasen alltid lika kul !! Vi var ett större gäng nu som bodde hos Nina och hennes kombo Susanne. Jag, Jeanette och Micke körde upp från skåne, sen var där folk från Halmstad (militärhögskolan), Örebro etc. Ärtan ingår numera bland Örebro folket  Calle med C kom också och det var riktigt kul att se han. Det var ju för fasen över 1 år sen man ens pratade med han. Synd det blev så kort, men det är det alltid när man är i Jönkan. Nära vänner som man skulle vilja träffa längre. Vi var uppe i Jönkan under finalen till Melodifestivalen och ja, vad ska man säga. Fastän man hatar skiten sitter man där. Dock vinner ju alltid det mest platta, förutsägbara och mögiga låtarna. Björn Gustavsson lyfte hela alltet till ett ett betyg medel. Just hans insats var lysande !!! Så jäkla ball

Sen har det ju varit påsk också. Det blev en stillsam för vår del men visst drack man nubbe  Vi var hos Johan och Helena och givetvis lilla Anja :D Pappa körde ett rajs uppe hos släktingarna i Örebro och Eskilstuna trakterna.

Vem har vi nu sett på Slagthuset ? ? ? ? ?

I?m fuucking Craig, I?m fuucking Craig, I?m fuucking Craig.-?.. Craig Christ

Jo Stephen Lynch ! Fy fan vad kul det var. Han e så jäkla klockren. Roligt att han refererade till bl. a. ?Slaughter House? och ?Carola? i sina skämt.

image176

Vi gjorde en helkväll av denna magiska dag, 25 mars. Löning och allt så drog vi till lilla torg och drack öl och käkade innan. Med ?vi? menar jag mig själv, Ankan, Sabina, Micke, Kalle och Padde. Jag åt älgköttbullar som tydligen roade alla när jag beställde in det. Men skrattar bäst som skrattar sist. Det var super gott !!!!!

Snart är lillsyrran hemma och då blir det helt plötsligt mer fartfyllt skulle jag tro. Hon har tjatat om Guitar Hero nästan var gång man pratar med henne på msn. Vad har Guitar Hero som inte Asien har  ??? Det finns säkert en hel del historier för henne att berätta, jag menar, allt står nog inte på resedagboken ;) Det vet jag efter personliga erfarenheter. Dels från mig själv och från andra hehe.

För tillfället är jag rätt seg i kolan och kommer därför inte på så mycket mer att skriva.. det är den där timmen som kommer ta en vecka att få rätt på. Kändes som att stiga upp kl 3 på morgonen imorse, USCH och TVI TVI ! Håller tillgodo med bilder istället 

image167
Jag o lilla Anja

image168
Frukost i Jönköping... slurpy :)

image169
Promenad i Jönkan

image171
Så här kul är Medodifestivalen, det var nog när Björn uppträdde..
HEJA CHRISTER SJÖGREN ;)

image172
Calle med C !

image173
Min nya förstärkare hemma hos Ankan

image174
Ankan kör in trummorna :)



och lite tips.

Filmtips:

No Country For Old Men

1408


Låttips

Millencolin - Machine 15

Stephen Lynch - Dirty Sanchez (om ni hittar den)

Borderline Saints - Sabina

RSS 2.0