Jag är inte rädd för döden, bara för det som kommer efteråt

Jag har blivit gammal, jag kisar med ögonen och jag torkar glasögonen och känner mig som en riktig 25 åring på väg mot sin 26 årsdag som ligger alldeles runt hörnet. Nu när man har fler år på nacken blir 1 år bara ett i mängden.. när man var 3 år var ju 1 år en tredjedel av ens liv, hur mycket som helst. Det som hjälper mig nu att hålla isär åren är att jag har tiden i Australien som referens och kommer aldrig glömma den men hur blir det om 10 år ? Hur ska en gammal bäver hålla isär alla åren ? Är det detta kvinnorna skall komma ihåg åt en ? Jaja, världen har större problem.

Fyfan vad mätt jag var i lördags !! Det är inte lätt att koncentrera sig på en film i en biosalong när magen bearbeter grovmålet i 190. Jag och Jeanette var ute i Lund och käkade med Micke o Maria.... jättemysigt och även det en sån här vuxengrej som börjar komma över en nu haha, bara en öl och en kaffe efteråt.. vad e det här ? Jag och Micke åt varsin plankstek och töserna åt....... nåt, jo det var fläskfile med klyftpotatis och sen efter det blev det glass :D Mätta o belåtna traskade vi bort till SF biografen i Lund (PR = gratis biljetter tack) och skulle se den senaste i den jättelika filmupplagan som kallas Beck, Jeanettes favoritfilmer. Filmen var bra bortsett från det störande arbetet magen häll på med. Gunvald är en favorit men den nye killen i Beck filmerna är en rolig karaktär, Pontus tror jag han heter i filmen haha.

Igår var vi på shoppingtur och det enda som jag fick inhandlat var 2 par strumpor som Jeanette betalade... skaplig shoppingrunda... ska dock köpa mig ett bluetooth headseat nu när man är världssvan haha. Skrev inte det i förra inlägget att jag har skaffat en ny mobil, en k550i. Min gamla var så tråkig att jag verkligen, verkligen behövde denna ;) Roligt med tekniska prylar !

image6


Senare firade vi Jeanettes styvpappa Tommys 46 års dag i Södra sandby. Det var jag, Jeanette, Carina (Jeanettes mamma), Tommy, Joakim (lillebror, även nämnd i förra inlägget), Jimmy (bror) och Jenny (Jimmys tjej) och det var treeevligt. Fick agera lite tekniker och installera den trådlösa routern som han fick i present. God mat (grillat tror jag det var, fan glömde fråga) och mätt blev jag, IGEN !

Söndagen avlsutades med ett besök hos Kalle där även Monika befann sig. Denne prylnisse hade skaffat sig en PS3 och fick tillfälle att prova den men jag är än sålänge inte imponerad, om 2-3 år kanske. Gjorde även ett par pullups på hans pullup-bar som jag hör ett jädra surr om.. men när man provat den är man övertygad, en sån måste skaffas men det går inte så bra i min lägenhet med gipsväggar... kommer bara bli smulor kvar när en tung bäver ska dra och slita i den.

Sen har man den här tidsomställningen... de e ju faasen vad trött man är idag pga den !! Kändes som man hade fått två blåklockor på vardera öga imorse, kunde banemej knappt öppna dem. Det blir som en mini jetlag men tillräckligt jobbig.


Man har kommit till insikt. Men när det väl händer kommer man inte vara förberedd för det. Helgen har varit kluven då man haft trevligt och skojigt och samtidigt bearbetat en jobbig process. Har underbara vänner och familj och jag känner ett enormt stöd vilket underlättar oehört, inte minst stödet från Jeanette.

Det jobbigaste är att vara så förbannat hjälplös mot en sjukdom som aldrig tycks lämna en kropp. Man har fått reagera på situationen vilket släppte en hel del och gjorde det enklare för stunden.


image7
Jälla pullisar ! Bävern kollar Kalles något slankare o finare telefon ;)

image8
Jag och min wünderbara girlfriend Jeanette

image9
Syrran, Helena, Bror

image10
Lite retro, Nya Zealand

Låt: AFI - Miseria Cantare (The Beginning)

Den som väntar på något gott...

väntar tydligen alldeles för länge om man ska tyda kommentarerna rätt ;)

Ohoj !

Jag har flera kvällar irad nu tänkt att uppdatera detta guldkorn men tröttheten efter ett jäkla gnagande kom före haha.
Det jobbigaste med att dra ut på uppdateringar är att försöka sammanfatta fler och fler dagar, det blir som en stor skål gröt av alltsammans !

När var nu sist jag skrev ? Jag orkar inte kolla upp det i skrivande stund men vi säger Torsdag ! Vad har hänt sen dess ? Jo en del, så... klart slut ;)


Ne de har varit en lugn/fartfylld helg och hur är detta möjligt på en och samma gång ? Jo det ska professor Bävern berätta. Den har varit lugn i den mån att man inte gjort någe större ståhej utan mest umgåtts. Däremot har man lyckats trycka in en hel del i de två dagar man kallar helg.
Fille och Louise var nere i helgen och det är alltid ett kärt återseende, träffas inte så ofta så man har en del o ta igen när man väl gör det :) Nåväl, i fredags slutade jag jobba halv fyra, hade varit i Helsingborg större delen av dagen och gjort något så viktigt som att ta tiden på skrivare (tjohoo vilken tur att man gått ingenjörsutbildning) och detta för att........... jag vet inte, för att någon någonstans i organisationen Region Skåne tyckt att det gått långsamt efter migreringarna (när vi har bytt ut det gamla datorsystemet mot ett nytt på Vårdcentralerna) och denna någon var säkert en som ingen vill trampa på tårna. Nåväl, det är ändå kul att komma ut på nya ställen och träffa lite folk.

Efter den ingående beskrivningen så tänkte jag gå vidare, efter jobb så åkte jag raskt till Willys och handlade för 360 spänn och fick en hel hög med käk, hade detta varit på ICA SuperDyrt så varorna fått plats i en gratis fryspåse som alltid finns i mataffärerna (ett tips till alla fattiga studenter). Jag åkte sen hem och lekte kock och sket i allt vad hälsokost heter. Blev baconinlindade kycklingfiléer med philadelphia fyllning, ris och sallad. vilket i sig inte är så jätte onyttigt men jag snålade inte på olja och bacon för snålandets skull... fan, de var ju fredag och värre skulle det bli. Drack vin och öl tills mina sinnen blev lite sådär lustigt matta och då i min nirvana flög de in en virvelvind med tre små filurer och ett torn. Fille, Louise, Monika och Kalle kom och det blev en del öl och whiskey vilket är najs :D. Vi spelade en hel del Wii också och brände på såvis de kalorier vi hällde i oss. Avslutade Wii-sessionen med att köra bilspelet Excite truck och hör på skrämmande fakta : Jag hade kämpat med en bana hela veckan med alla sinnen + förbättrad syn men inte klarat den. Sen på den sömniga fyllan - glasögon och en del skelande med ögonen så klarade jag banan på första försöket. Detta är något jag inte borde sagt så glöm det jag nyss sa ;)

Lördagen började traditionellt med frukost och gick vidar till en brunch med Kalle o Monika. Fasen vad gott ljusa bullar och mackor är på helgen, åt helvete med hälsokost under helgen haha. Åkte till Obs o lekte med Visa kortet vilket ledde till nya byxor och skjorta... mycke nöjd är jag !

Kvällen gick i fredagens fotspår bara det att brorsan kom över och Monika drog på en fest i Malmö och Fille och Louise kom först senare efter de varit på någon släktfest. Mycke Whiskey o öl och en del Wii. Whiskeyn på 1 liter fick jag för ca 2 veckor sen och i den flaskan är det väl mest ångor kvar ;)

Söndagen blev en blandad kompott rent personligt, med situationen i familjen i bakhuvudet kan det ibland vara svårt fastän dagen i sig var bra. Jeanettes lillebror Joakim var här hela dagen och den lille innebandy nissen hade blivit en rolig seriefigur haha. Vi var på OBS med Kalle och en välmående Monika (haha) och Joakim tyckte de var väääldans skoj att retas lite med henne. Han är för övrigt 11 (snart 12) och man vet ju vad killar tycker i den åldern när de retas med tjejer ;) Men det behöver inte vara så heller, 50/50 där.

O nu får ni höra på FAN ! The Muppets vann sin innebandymatch i söndags och det efter ett jäkla slitande av hela laget. Var helt slut efteråt ! 3-0 blev de och Bäverns tröja svajade vackert i fartvinden vid min framfart hahaha.

Annars är det vardagar som går förbi och då händer inte så jäkla mycke, tränar lite och jobbar lite, men jobbar mest hehe.

För övrigt försöker man ta sig genom dagarna och veckorna med omständigheterna som är och det är bara och vänta och se vad som händer. Hon är stark och det är det som sätter hopp !!

Nästa smaskiga inlägg kommer, när Bäverns tassar inte e trötta !

Kram på er alla och en manlig handskakning till grabbarna !

image3
PR-bild för Wii, se så roligt det är !!

image4
En sofistikerad bäver dricker Whiskey !!

image5
En fin bild sen i somras som får en längta !!!!!!!!!

En låt utöver det vanliga: Snow Patrol - Chocolate

I can see

Ett andra inlägg inom loppet av ett par timmar. Fy för satan !

Hur är det med bävern dessa dagar ? Jo det rullar på, man mår så bra man kan må med tanke på omständigheterna. Jag bor tillsammans med min wünderbara sambo Jeanette i min etta som väldigt många vet hur liten den är men ändå rymlig, just därför fungerar det. Men vi längtar båda tills vi får vår nya trea som inte är färdig förän i november :( Här är en länk till sidan för er som vill kika:

http://www.stphus.se/projekt/radhusplatsen/index.php

Vi kommer bo i hus A1 lägenhet 142. Mye najs !

Mitt jobb som ja nu haft i ca 3 månader flyter på, ja stormtrivs med kollegor och det är jäkligt skönt att man fått in en stor 46:a till fot i branchen. Jobbar som teknikkonsult på Atea i Lund för den som undrar.

Jag hämtade mina nya glasögon igår, har aldrig haft det tidigare så det känns skitskumt. Blir lätt yr och ögonen anstränger sig vädligt mycket för att ställa om sig nu i början, men viktigast av allt är att jag ser som en hök nu. Så akta er ni studenter utanför kårhuset, röker ni braja så lär jag se det ;)

image1

Helt plötsligt ser man respektabel och jävligt smart ut haha ! Falsk marknadsföring haha !

Just nu är jag ganska hungrig och ska strax iväg till rock n roll kocken här i Lund och käka lunch, fin fint ställe där man garanterat alltid blir mätt :)


Jag kommer blogga här så fort jag kommer på något onödigt och nödvändigt att säga :)

Tjo hej !

PS. Är lite avundsjuk på Ärtans/Soffans idé med dagens låt så jag snor lite av den idén.

En grym låt: Brand New - The Archers Bows Have Broken



Välkommen till min nya blogg!

På Ärtans förfrågan har även Bävern startat en blogg. Jag funderar dock vad jag ska ha den till, är mitt liv verkligen så intressant för världen ? Jag kom på att med denna blogg kan man nästan ta reda på det. Är antalet besökare pinsamt låg efter en period så har jag fått svar på frågan :)

Men här är den nu, en blogg som är en lite förberedelse för den hemsida jag vill göra i framtiden.

Roger in roger ut, klart slut !!

PS. Ärtans liv är faktiskt rätt intressant så gå in på hennes blogg länkad här bredvid !

RSS 2.0