En liten kortis

Hej !

I brist på annat så tänkte jag skriva lite här. Och det mest ironiska vore om någon någonsin kommer läsa detta då det var ett jäkla bra tag sen sist, IGEN !!

Jag kan berätta lite vad som varit på gång. Det har varit diverse fester och härliga samlingar med mina vänner och familj, jag uppskattar dem så mycket och jag har aldrig varit en uttrycksful människa och har kanske svårt att visa min uppskattning ibland. Men med det skrivande ordet är det enklare och därför vill jag knappa in med stora feta bokstäver i versal o:)

JAG ÄLSKAR ER ALLIHOP !!
 
Jag o Jeanette har nu flyttat in i vår nya lägenhet (igår närmare bestämt) och det känns faktiskt bra, trots en något hög snittålder som hade varit betydligt högre om det inte vore för vår närvaro :) Hoppas de är döva nog att inte höra mitt hamrande på gitarr, tv-spelande och alla ljud som det innebär samt......

Såhär ser huset ut. Vi bor på 4:e våningen.

Det närmar sig jul nu och för första gången är det något jag INTE ser fram emot. Det påminner mig om alldeles för mycket och det kan lätt gå ut över annat. Jag har tur som har min Jeanette (love u, lovu too :D  ), familj och vänner  som stöd :) 

Jag tänkte slänga upp lite bilder här som sammafattar hösten ganska bra men det blir lite bökigt då jag inte har internet i den nya lyan på ett tag. Jag får lösa det på något vis :)

Jag snackade i förra inlägget om att jag skrev en låt till ryssens o jessicas bröllop. Jag har spelat in gitarrpartierna till den nu och ska invänta Fille för att sjunga in texten. Det är absolut demo-kvalitet på det men jag är faktiskt väldigt nöjd med resultatet. Jag tänkte lägga ut den här sen när den är klar.

Här kommer ett helt gäng låttips som är helt makalösa. Den som säger annat får smaka på en feting samling av argumentation om varför det är så bra :)

Muse - Starlight    (Länk till en sjuhelvetes ljusshow på EMA's 2007)
Muse - Invincible
Angels & Airwaves - Heaven
Angels & Airwaves - Call To Arms
Bruce Springsteen - I'll work for your love
AFI - Miseria Cantare    (En låt som väcker härliga minnen)
Green Day & U2 - The Saints are coming
Bävern - Party party ;)


Bilder kommer så fort jag kan :)

Bävern ut, klart slut



RSS 2.0